“Geen dag is hetzelfde”

Jolanda Dekker werkte bij de post en via een uitzendbureau bij een bedrijf op de veiling. Het aantal uur dat ze daar maakte was te weinig. Ze heeft toen bij Sijsner uitzendbureau gesolliciteerd. Jolanda: “Na een leuk gesprek ben ik begonnen en werd ik ingezet bij verschillende bedrijven waar het op dat moment nodig was. Bloemen en planten inrollen, planten inpakken in dozen en andere voorkomende werkzaamheden. Ik wist van tevoren niet waar ik de andere dag zou staan. Die afwisseling was heel leuk en je leert er heel veel van, geen dag is hetzelfde! Maar je moet er wel tegen kunnen. Uiteindelijk ben ik bij een bedrijf terecht gekomen waar ik vier dagen per week kon werken. Toen die opdracht stopte kon ik al heel snel bij een ander bedrijf ook vier dagen werken. Ik werk nu bij Floral Service. We krijgen vanuit Spanje dagelijks 1 of 2 vrachtwagens met rozen aangeleverd. Dit komt binnen op Deense karren en moet worden overgezet op veilingkarren. De rozen die geveild moeten worden krijgen een kartonnen kraag zodat alles er tiptop uitziet voor de veiling. We werken in een leuk team en zijn goed op elkaar ingespeeld. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Sijsner is een prettig uitzendbureau waarbij de lijnen heel kort zijn. Bij problemen of vragen wordt er snel gereageerd en een oplossing aangedragen. Voorlopig wil ik graag via Sijsner in de bloemen blijven werken”!

 

Comments are closed.