Wij moeten op flexibiliteit kunnen rekenen

Hendrik Hoogkamp is manager Logistics van Adomex. “Wij heben de flexibiliteit gewoonweg nodig”, zegt hij over de planning van personeel. “Ik bereken dagelijks hoeveel mensen wij de volgende ochtend nodig hebben voor het uitladen en ‘orderpicken’. Dat geef ik vóór 12.00 uur door aan de uitzendbureau’s waar wij mee werken. Daar is Sijsner er één van.

Sijsner doet zijn best en laat ons nooit met problemen zitten. Ik stel het op prijs dat zij echt altijd de telefoon opnemen. En ook al kunnen wij voor dit soort werk geen mensen in vaste dienst nemen, toch zorgt Sijsner er voor dat wij altijd dezelfde mensen krijgen. Die dus weten hoe wij werken.

Een aantal van die flexibele krachten hebben wij de afgelopen jaren binnen ons bedrijf laten doorgroeien en een vaste baan gegeven. Sijsner blijft in ieder geval altijd op zoek naar krachten die goed bij ons en ons werk zouden passen.

Wel flexibel dus, maar wij kunnen er toch op bouwen.

Comments are closed.